50+ idéer för ansiktsmakeup i vår


Våren har kommit och därför fint väder. Dagarna blir varmare. Naturligtvis händer det en kall dag bara för att ge oss tillbaka den kalla hösten, men den tiden går och solen skiner igen. Som i allmänhet i livet. Och på något sätt med solen kom regelbunden och trevlig atmosfär. Vi är lyckligare, inspirerade att klä oss bättre för att lämna huset. Uteserveringar med de första solstrålarna fylldes av människor som kom för att bli lite varma på vårsolen, för bortsett från alla andra bekymmer var molnen tillräckligt länge över dem. Och eftersom det goda vädret har kommit och våra kläder blev lyckligare, samma som smink, manikyr, frisyr …

Läppstift i effektiva färger kommer fortfarande att vara på modet; det betonar läpparna som kommer att komma fram. Om du föredrar att betona ögonen väljer du diskret läppstift eller läppglans. Effektiv rodnad kommer att vara väldigt mycket på modet. Mer legaliteter kommer att härska över makeupvärlden som presenteras på modevisningarna Armani, Carolina Herrera, Saab, Prada … På hela denna show dominerade ögonmakeup, fläckig och suddig syn, på vissa visar var ögonen mycket framträdande, den tredje kinden eller läpparna. Tinsel har inte heller rymt från banan den här gången, dominerades var läppstift med glitter.

För ett ögonblick sedan sa jag att effektiv rodnad är väldigt modern. Det är svårt och lite onödigt att använda det dagligen, särskilt under dagen. För vissa festliga ögonblick är det bra, men för varje dag kan det vara bättre att välja en mild rosa rodnad som kan appliceras på templens kinder.

Läppstift i starka färger var en trend på vintern, och den trenden fortsätter. Röda, lila och andra effektiva färger på läppstift kombineras med ett minimum av accenter för att undvika att sminka bort och för att komma in i dålig smak och kitsch.

Trenden att konturera ansiktet fortsätter att råda i sminkvärlden under vårsäsongen. SMOKEY EYES är klassikern på ögonlocken. så känn dig fri att använda den här tekniken fortfarande utan rädsla för att den inte längre är trendig. När det gäller smink av ögonlocken, använd olika färger som rosa, grå och till och med svart, grön, blå, brun, beige – naturligtvis med en lämplig läppstift.

Rosa ögonmakeup är den senaste trenden som många damer. Vilket kan ses på Instagram för det mesta. Som namnet antyder är det användningen av olika nyanser av rosa skuggor i hennes ögon. Rosa färger ger ditt övergripande utseende ett mer naturligt utseende. Jag måste dock notera att den rosa skuggan på ögonen är vacker för kvinnor med brunt och mörkare hår, men det kan verkligen vara lätt att bära och blondiner.

Trenderna är olika, men det som fortfarande finns kvar – är det naturliga utseendet. I detta aldrig misstänkt. Naturlig skönhet är något som alltid uppskattas, och vi respekterar alla, så du är aldrig rädd för att gå runt i staden utan smink. Makeup är här först och främst för att vi känner oss trevligare, och vi har mer självförtroende, men det betyder inte att självförtroendet ska försvinna så fort du tar av dig sminken!

Orange läppstift var en absolut hit på modevisningen av ledande designers!

Källa

På den gamla regeln att färgen på läppstift och nagellack ska vara densamma, eller liknande, glöm det. Denna regel gick i glömska. Orange läppstift är snyggt justerat med pärlskugga i en liknande nyans.

Källa

Om det inte är denna linje med ögonlocksmakeup, kommer denna smink att vara perfekt för alla tillfällen. Även för arbete. Glitter eyeliner ger en festlig look, och du kan definitivt slåss mot den på kvällen för att gå ut.

Källa

Tegelfärg är mycket populär i smink, särskilt för brunetter. Även om det vackert står för blondiner. Blush är väldigt diskret placerad så att hela sminken inte är stötande utan snyggt kombinerad.

Källa

Matt läppstift fortsätter styrningen. Välj så här ljusa färger på bilden.

Källa

För fylligare läppar, dra en linje runt läpparna med läpppenna i en nyans eller två mörkare färger än läppstiftets färg, placera läppstiftet över och över läppstiftet blir blankt. Om ditt pulver applicerades på dina läppar, ta inte av det, eftersom det hjälper läppstiftet längre.

Vit blank skugga i ögonens inre ögon kommer att uppdatera utsikten.

Källa

För att betona ögonen användes en skugga i rosa. Övergångarna från ljusare till mörkare toner av rosa är mycket snyggt gjorda och i ögonen finns det pärlbeige nyans för ett fräschare utseende. Denna tjej bevisar hur vacker rosa nyans står på mörkhudade tjejer och tjejer med mörkare hår.

Källa

Efter att ha applicerat skuggan för full vy, glöm inte mascaraen. Svart mascara är alltid på mode, men idag är den populär och mascara i brun, marinblå, grå …

Källa

Snyggt blandade orange och grå färger. Modiga tjejer kommer definitivt att ta med en kombination av två olika skuggor på övre och nedre ögonlocken.

Ögonskugga placeras på samma sätt som i föregående bild. Det finns dock inte en mörkgrå linje ovanför det övre ögonlocket som är skuggad med sminktekniska rökiga ögon. Istället för eyeliner accentueras ögonen bara med mascara.

Lila färg är många människors favorit. Detta kan bero på dess mysterium eller magi. På grund av den effektiva nyansen är läpparna inte överdrivna med läppstift i en ljus färg.

Källa

Det är vår och det är inte mörka färger längre. Spela med färger på dina ögon eftersom allt är tillåtet!

Källa

Denna dam brukade markera ögonens lila glitter eyeliner i samma färg som ögonskuggan.

Jordtoner är trevliga för alla damer, men det finns nästan inga kvinnor som i hennes samling inte har skuggor och läppstift i dessa toner.

Varm solnedgång på ögonlocken kombineras med kallvit eyeliner.

Källa

Om du har korta och sällsynta fransar kan du uppgradera dem eller berika dem med konstgjorda ögonfransar som finns i vilken salong som helst.

Källa

Vackert designade och framträdande ögonbryn har länge varit en favorit bland damer och tunna ögonbryn kastades ut från landningsbanorna.

Om du har dåligt formade, sällsynta naturliga ögonbryn är japansk teckning av ögonbryn mycket populär inriktningsteknik.

Källa

För ögonbryn säger folk att det är vår ansiktsram. Om du väljer den japanska ritningen behöver du inte rita dem varje morgon. Du kommer att vara befriad från denna skyldighet i ett år eller längre.

Källa

Om du ska på några viktiga festevenemang kan du använda smink och strass.

Källa

Människor som har blå ögon behöver veta hur man använder skugga i blått så att ögonen accentueras.
Källa

Blå ögonskugga med silver eyeliner eller penna kan kombineras mycket snyggt.

Källa

Skillnaden mellan naturliga ögonbryn och de som dras med den japanska ritningsmetoden är nästan omärklig. Dina ofullkomliga ögonbryn kommer att vara fulla, obrutna och med en fin båge. Ögonbrynen kommer att hålla i upp till två år, beroende på hudtyp, exponering för UV-strålning …

Källa

Det finns mycket smink på detta ansikte ärligt talat, men det är så snyggt placerat, så bra toner och färger valdes, så att en tjej inte ser ut som om hon har för mycket smink. Tvärtom verkar hon väldigt glamorös och förförisk.

Källa

Modiga kvinnor som vet vad de vill sällan hoppa över den svarta eyeliner i smink.

Källa

Över den svarta eyeliner, rita en ny linje med glittrande eyeliner, så blir dina ögon uppdaterade. Applicera en mörkare skugga direkt över ögonlocket, vilket blir viktigt för smink.

Källa

Denna dam har ljusbruna ögon, nästan gulaktiga. Med denna ögonfärg och mörkblå går vackert nyanser av gul ögonskugga. Komplett smink är väldigt vackert, ungdomligt och bra för dagliga variationer lika mycket som för kvällen.

Källa

Effektivt målade ögon mjukas med diskret läppstift och lättare rodnad.

Källa

Ögonen är en mycket framträdande del av vår kropp, och därför lägger människor stor vikt vid ögonskuggorna i smink. Mousserande skuggor betonar snyggt färger. När du väljer är det viktigt att veta vilken färg som kommer med tio, så det blir inga misstag.

Källa

Uppgraderade fransar får dina ögon att se större ut och du klär dig alltid. Ögonfransarna ser ut som om de placeras på mascara, även om det inte är det.

Källa

Med denna smink kommer du att märkas i alla fall. Perfekt för varma sommardagar.

Källa

När du använder ögonskugga bör du alltid börja med den ljusaste färgen till den mörkaste. Så att dina ögon får djup.

Om du har små ögon, använd inte krita på ögonlockets insida, eftersom det kommer att smala dina ögon visuellt. Det kan fungera damer med stora ögon!

Källa

Pulver är oumbärligt för smink. Det kommer att göra vår hud felfri. Men var försiktig när du väljer färg på pulvret. Pulverfärgen bör inte skilja sig mycket från bakgrundsfärgen eftersom den kan se klibbig ut.

Källa

Stenpulver är lättare att applicera och blir tio, har en lätt konsistens och ger huden ett naturligt utseende. Kompakt pulver är lättare att applicera, men om det bryter ner smink blir det lättare att fixa. När du använder pulverborstar är val för detta ändamål mycket viktigt. Den ska vara tjock men mjuk och med ett långt handtag. På senare tid används svampar eller buffertar allt oftare för detta ändamål vilket snyggt stör concealer och pulveryta, vilket skapar en perfekt tio.

Källa

Denna smink är fortfarande mest intressant för unga tjejer, så för dem föreslår jag det mest!

Källa

Det är vår, lek med färger, för det ger oss vår!

Källa

Blå eyeliner appliceras på insidan av det nedre ögonlocket. Se till att du väljer blå nyanser när du väljer den. Det kan vara säkrare för blå ögon att välja andra färger som inte hotar att svälja dem.

Källa

Denna dam använde smartare blå färg i ögonmakeup och kombinerade den med svart eyeliner och krita. Ögonen är markerade och din favoritblå har hittat sin plats i sminken.

Källa

För blåögda tjejer, den bästa kopparfärgen, rökiga ögon, mörkgrå, lila ögonskugga …

Källa

Orange matt läppstift är säsongens framgång!

Källa

Jordtoner är inte så iögonfallande och kan bäras sömlöst i dagliga variationer utan problem, på olika sätt vävda in i sminken.

Källa

Bruna ögon är mycket tacksamma för smink. Med bruna ögon kan du ta nästan vilken ögonskugga som helst.

Källa

Pärla och glänsande skuggor och färger slits för kvällsutflykter och för dagliga variationer som är mer matta.

Källa

Den gyllene färgen är modern i alla aspekter, så när det gäller smink.

Källa

Experimentera med färger tills du hittar den perfekta kombinationen för dig.

Källa

Den här damen har beslutat att betona läpparna med evigt snyggt rött läppstift. Resten av sminken är väldigt reducerad, ögonen accentueras precis hur mycket den behöver!

Källa

Mycket fin smink. Jag vill lägga till några stora örhängen för kvällen vid en ceremoni. Du kan använda denna smink och under dagen oavsett den diskreta gnistrande linjen som dras strax ovanför ögat.

Källa

Solnedgång på ögonen. Trevligt och iögonfallande gjordes ansikts konturering.

Ansiktskonturering är en teknik som är mycket populär förra året eller två i makeupvärlden. Idag, utan denna allmänt accepterade trend, finns det ingen bra smink.

Källa

Om du använder guldskugga lägger du till en glans i ditt liv. Ögonskuggor i dessa nyanser kan snyggt betona den naturliga skönheten, och de passar nästan alla hudtoner, hårfärger och ögonfärger.

Källa

Om hudfärgen och ögonen är mörkare bör en mörkare nyans av guld vara. Det finns många olika nyanser av dessa färger, så du hittar helt enkelt den perfekta för dig.

Källa

Källa

Lämna en kommentar