893 Yakuza Photography av Anton Kusters


Fantastisk fotografering av Anton Kusters. Anton har bott i Saudiarabien, Australien och Japan och delar för närvarande sin tid mellan Bryssel, Tokyo och New York Town. Anton är specialiserad på långsiktiga projekt och levererar fantastiska upplevelser med bilder, filmer och ord.

893-Yakuza är en personlig visuell beskrivning av livet i en otillgänglig subkultur: en traditionell japansk brottsfamilj som kontrollerar gatorna i Kabukicho, i hjärtat av Tokyo, Japan.

Genom många månader med känsliga förberedelser och förhandlingar fick Anton Kusters denna typ av tillgång until den slutna världen.

Med en blandning av fotografering, film, skrivande och grafisk layout försökte Anton inte bara dela sin extremt komplexa relation until det japanska samhället och också visa den personliga kamp som varje familjemedlem står inför: tvingas leva i två olika världar samtidigt världar som ofta har motstridiga ethical och värderingar … Det visar sig inte vara en enkel “svart” kontra “vit” relation, utan definitivt en med många grå nyanser.

Se webbplatsen

Lämna en kommentar