Bra nog att äta! Konstnär förvandlar kroppsdelar till livsmedel som du aldrig kommer att veta är inte riktiga


Du kommer att förlåtas för att du vill ta några av dessa livsmedel som är vana vid mat – tills du inser att de faktiskt är målade kroppsdelar. Från ett skaft som ser ut som en skalad banan till en ostbräda målad på konstnärens ansikte, är dessa gastronomiska läckerheter verkligen för bra att äta.

Mer: Instagram

Makeupartisten Mimi Choi, från Vancouver, Kanada, blev kär i illusionsmakeup efter att ha studerat vid en makeup- och skönhetsskola, Blanche MacDonald Center, hon var 28 år gammal.

Den professionella makeupkonstnären slutade sitt jobb som förskolelärare för att följa sina drömmar och har sedan dess samlat en publik på mer än 1 miljon på Instagram där hon delar alla sina knäppa sminkutseende. Mimi har förvandlat sitt ansikte till en ostbräda komplett med druvor och äpplen, benet av en skalad banan och armen av sushi som alla ser chockerande realistiska ut.

Den 34-årige kan spendera upp till fyra timmar med en blick och få ut det mesta av sin inspiration från äkta mat och digital konst som hon har sett.

Eftersom hon var låst, ger Mimi masterclasses i samarbete med makeupakademier över den populära videokonferenssidan Zoom, där hon lär sig makeup hopp om hur man gör illusion makeup. Inget utseende är för extremt för Mimi, eftersom hon älskar att bli kreativ med smink och ofta förvirrar och chockar publiken med hur förvrängd det kan göra deras uppfattning.

”Som en kreativ och konstnärlig person fann jag att jag klottrade och målade detaljer på mina naglar efter jobbet som en stressavlastare. När min mamma märkte detta uppmuntrade hon mig att fortsätta min passion. Jag använder mest vattenbaserade ansiktsfärger och vardagskosmetika som matt ögonskuggor, flytande eyeliners och läppstift från mina favoritmärken. Jag jobbar mycket med Kryolan, MAC, Make Up For Ever, NYX och Mehron för att nämna några, ”sa hon.

”Min konst kan ha svindlande effekter och kan verkligen förvirra människor; Några av mina mer sjukliga utseende kan också vara skrämmande och chockerande för publiken. Jag gillar verkligen att prova olika saker och inte ta mitt arbete på allvar. Den faktiska målningsprocessen kan ta flera timmar, men jag tycker att den är terapeutisk och lugnande på ett sätt. Jag gillar att dela mitt arbete med mina följare och få kontakt med dem via sociala medier eller personligen, men även om jag inte hade följande som jag har kommer jag fortfarande att göra det eftersom det verkligen är min passion och ger mig stor glädje. ”
(Besökt 1 gånger, 16 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar