Denna konstnär förvandlar sin hund och sig själv till söta seriefigurer


En välkänd amerikansk digitalartist som heter Ross Tran har över 1 miljon följare på Instagram och 1,2 miljoner abonnenter på YouTube. Han har vunnit popularitet genom att skapa fantastiska konstverk från berömda figurer och göra steg-för-steg-träningsvideor om hur man gör det. Han har till och med arbetat för Walt Disney Pictures.

Mer: Ross Tran, Instagram, Facebook, DeviantArt t / t: boredpanda

Ross har en fantastisk Shiba Inu-valp som heter Milo. Så han bestämde sig för att skapa ett projekt dedikerat bara för honom. Konstnären ritade om fotografier som han hade tagit med Milo och förvandlade dem båda till seriefigurer. Vissa illustrationer är söta, visar Milo i badkläder eller bär en söt haikudräkt, några mer episka, där valpen är en mytisk varelse eller Captain America’s sidekick.

Ross älskade att skapa former och världar som barn, vilket inte har förändrats mycket under åren. Han började bedriva konst mer seriöst klockan 16 och flyttade från San Jose till Los Angeles ett år senare för en examen i industriell design. hade arbetat med sin första långfilm, Earth to Echo, som karaktärsdesigner, och efter ett tag tog han en paus för att prova sig på att spela, bara för att hitta ett hem på YouTube med sin kanal RossDraws – där han gör mycket konst. Han älskar också sin hund Milo, men det vet alla, säger Ross webbplats om resan.

Ross började sitt Youtube-kanal 2011. Från och med då blev han en av de mer kända konstkanalerna på plattformen. Han gör inte bara pedagogiska videor om hur man ritar, han gör dem också roliga och spännande. Han gör alla möjliga utmaningar, som den senaste videon där han ritar om Mona Lisa i sin egen stil. Gå och kolla in honom om du vill lära dig att rita eller bara behöver en rolig ny kanal att titta på.

Ross innehåll handlar om alla typer av nördiga saker som videospel, animerade filmer, anime och manga. Han tycker om att rita karaktärer från Overwatch, Disney, Avatar: The Last Airbender och många fler. Han har en rolig serie där han återskapar sin gamla konst, eller den konst som hans fans drar.

Den största stjärnan i Ross videor är uppenbarligen Milo Shiba Inu-valpen. Ross fick honom 2016 medan han fortfarande var valp. Shibas är kända för att vara smidiga, energiska hundar, och Milo är ett perfekt exempel på det, alltid full av energi och redo att orsaka ondska – som att tugga på ledningar eller gräva upp växter, som Ross nämner i videon där han introducerade Milo för sin publik.


(Besökt 1 gånger, 10 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar