Denna tatueringskonstnär specialiserar sig på ‘Secret Tattoos’ on the Roof of the Mouth


Den belgiska tatueringskonstnären Indy Voet har fått rykte om att utföra permanenta tatueringar på de mest okonventionella platserna, från folks naglar till det dolda utrymmet bakom öronen. Men hans specialitet är handsömnad tatueringar på taket.

Mer: Instagram t / t: odditycentral

Voet har tränat tatueringar på munnen i ungefär fem år och har sedan dess utvecklat sin egen teknik, liksom en portfölj med tatueringar som passar den ovanliga platsen. En före detta kroppspiercingartist med tio års erfarenhet under bältet och den unga belgaren fann övergången till att göra tatueringar på ovanliga platser naturliga. Även om du har en tatuering som är färgad på taket av munnen betyder det att tandläkare är de enda som verkligen kommer att kunna beundra den, men människor verkar ha en hemlig tatuering ganska cool.

“Jag använder verkligen inget annat än en nål och lite skicklighet i kombination med min klients förtroende,” Indy Voet berättade Inked Mag, och tillade att det skulle vara för tufft att använda en tatueringsmaskin på denna känsliga plats, plus att det inte finns mycket utrymme att manövrera.

Beträffande läkningstiden efter att ha fått en tatuering på munnen säger den belgiska konstnären att “läkning är som alla andra tatueringar eller piercing i munnen – ha inte något för kryddigt, ingen stark sprit och var försiktig med vad du lägger i munnen i ett par dagar. Förutom det gör munens naturresurser resten. ”(Besökt 1 gånger, 16 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar