Förvrängningshuset


Det underbara Distort Residence designades av TWS & Partners med rektor Tonny W Suriadjaja och byggnadsingenjörerna Purwa och ligger söder om Jakarta, Indonesien. Fund on Homedit, detta hem är en imponerande uppvisning av smak och värme.

Att vrida något från den vanliga linjen tas för att skapa en annan uppfattning eller för att berika något mer kvalitet. Detta händer med ett hus, som vi kallar det Distort Property. Det ligger i den södra delen av Jakarta, som fortfarande domineras av frodiga, tropiska byskogar i grannskapet. Framför själva platsen finns en offentlig park med några gamla stora tropiska träd. Som svar på dessa fördelar flyttas husets masskonturer nära platsens bakre kantlinje och vrids sedan until 15 grader och lämnar ett stort grönt område framför. Detta är ett unikt sätt att öppna ett större främre rum som slår tillbaka som en vy och fri luft inifrån.

Förutom att ha ett snyggt utseende, har hemmet också många hållbara funktioner. Materialen som används är delvis återvunna (återvunna stålstänger, återvunnen planka för trätak).

Se webbplatsen

Lämna en kommentar