Indisk fotograf återskapar realistiska miniatyrer på sitt skrivbord


Adidas

Vatsal Kataria, en begåvad fotograf, skapar otroliga scener med inget annat än en kamera och de miniatyrvärldar han skapar. Den kommersiella fotografen, som bor i New Delhi, Indien, kom på idén för sin serie medan han bara bläddrade på Instagram en dag.

För att skapa sina mästerverk använder fotografen olika ljus-, rekvisita- och spraymålningstekniker. Den kreativa processen kan dock ta lite tid, med en stor mängd forskning, såväl som att bara bygga, gå in i de världar han skapar.

Vatsal sa: ”Det var så svårt att undersöka och experimentera under den första veckan – ett episkt misslyckande för mig. Men långsamt förstod jag processen och började bli bättre. Jag började miniatyrfotografering med endast bilmodeller, men jag ville bli galen, så jag tänkte: Varför inte skapa ett helt landskap? Min mamma är väldigt kreativ och resursstark, så jag pratade med henne och hon gav mig några idéer. ”

”Rör vid tre, många uppskattar min konst. Jag har fått så mycket uppmärksamhet och kärlek från hela världen – det är så överväldigande att jag inte kan uttrycka med ord, “tillade han.

Mer: Instagram

Audi

BMW

Facebook

Calvin Klein


Nike

Youtube


(Besökt 1 gånger, 9 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar