Konstnären skapade dessa läskiga illustrationer för att hantera det här galna året


Enligt konstnären Mark Gagne: “Jag är en multimediaillustratör från Ontario, Kanada, och de senaste månaderna har jag blandat mina två favoritmedier i den här serien som jag kallar” Inked Photography. ” ”Några saker inspirerade mig till att skapa den här serien: För det första att kanalisera min ångest till ett nytt område med konstnärligt uttryck.

Så många av oss kämpar för att klara det här turbulenta året, och konsten är min terapi. För det andra har jag alltid varit fascinerad av de djupa mörka skogarna i världen och de konstiga varelserna som kan bo där inne. Vem vet vad som lurar bortom vår verklighets slöja? För det tredje att kanske göra några uttalanden med dessa varelser om hur vi har gjort en riktig röra på denna planet. Om dessa varelser fanns kan jag inte föreställa mig att de skulle vara mycket nöjda med den skada vi har gjort.

Som med det mesta av mitt arbete har jag försökt balansera det läskiga och kärleksfulla. Jag hoppas att du hittar någon mening i dessa bilder och gillar dem lika mycket som jag har tyckt om att göra dem. “

Mer: Mark Gagne, Instagram, Facebook t / t: boredpanda
(Besökt 1 gånger, 5 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar