Konstnären slår ihop de mest älskade seriefigurerna, och serien blir viral


Dino Tomic (tidigare), som har blivit känd för sina tatueringar och blyertsteckningar, fortsätter sin miniserie med illustrationer där han ritar alla typer av populära karaktärer, både fiktiva och verkliga, i olika animationsstilar som vi alla har kommit att känna igen.

Den här gången inbjuder vi dig att titta på hans senaste titt på populära animerade TV-serier och filmer. Tomic har slagit samman några av de mest älskade karaktärerna, och resultaten är förvånansvärt intressanta. Vi har Squiddochio (Squidward från Spongebob Squarepants plus Pinocchio), Yodario (Yoda och Mario) …

Mer: Dino Tomic, Instagram, Facebook t / t: boredpanda

Kolla också hur konstnären visar hur olika karaktärer kommer att se ut i olika serietidningsunivers.

Tomic “toons up” varje karaktär i nio olika animationsstilar inspirerade av Family Guy, South Park, Rick och Morty, Tim Burton, Dragon Ball Z, JoJos bisarra äventyr, och så vidare. Bland de “utjämnade” karaktärerna finns världsberömda kändisar, rappare, videospel, animationer och seriefigurer. Och resultaten är helt enkelt fantastiska – vilket visar att populära karaktärer (särskilt fiktiva) kan komma in i alla serietidningsunivers som de gillar utan att oroa sig för om de fortfarande kommer att kännas igen.


(Besökt 1 gånger, 6 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar