Kvinnan spenderar upp till 11 timmar på att göra sig till den mest fantastiska optiska illusionen


Hannah Grace, en kreativ mamma till en från Storbritannien, har gjort makeup-illusioner i bara ett par år, men hon är redan en av de mest begåvade artisterna i branschen.

En före detta kock blev en självlärd makeupartist, 32-åriga Hannah fick illusioner om ansiktsmakeup 2018, medan hon målade ansiktet för skojs skull. Hon insåg att hon var ganska bra på det och bestämde sig för att driva konstformen vidare. Sedan dess har hon förvandlats till populära seriefigurer, liksom originalillusioner, av vilka några är riktigt fantastiska att titta på. Även om hennes make-upkonst började som en hobby, har Hannah lyckats göra det till en framgångsrik karriär, åtminstone på sociala medier, där hon kan skryta med tusentals lojala fans.

Mer: Instagram t / t: odditycentral

“Jag vill göra min hobby om till en karriär, men jag måste lära mig att påskynda, jag är en perfektionist, så jag gillar att se till att varje look är fantastisk innan jag laddar upp det till sociala medier”, berättade Hannah för Caters News. . “Jag brukar se tre eller fyra utseende i veckan medan min son sover. När jag är klar med en titt är det nästan dags för mig att gå upp med Archie.”

För att skapa sina fantastiska optiska illusioner använder Hannah Grace en blandning av makeup och ansiktsfärg och hämtar inspiration från en mängd olika områden, inklusive andra makeupartister, populära seriefigurer eller aktuella trender. Hon spenderar timmar på att se till att hennes transformation är perfekt, så att hon kan ta några bilder och sedan tvätta ansiktet rent, vilket hon erkänner att det låter lite galet.
(Besökt 1 gånger, 12 besök idag)

Källa

Lämna en kommentar